Öppettider 
Lördag-söndag 11.00-15.00

HjärligtVälkomna !

 

 


Vi bakar och lagar all mat och kakor från  grunden med naturliga och ekologiska råvaror.
Vårt mål är att i den mån det går använda råvaror från gården eller från producenter  i närområdet.
Köttet är alltid från gården och likaså potatisen.


Meny lördag-söndag 21-22 maj
-Fläskfilégryta med svam, basilika och soltorkade tomater. Serveras med råstekt potatis och baconlindad sparris 150kr
-Paj med Sollidens salami och soltorkade tomater. Serveras med grönsallad, pestodressing, bröd och smör 135kr (finns även veg. paj: Tomatpaj med fetaost) 
-Gyroswrap med sallad och vitlöksdressing 85kr 

-Potatisvåffla skagenröra, salami/brie eller rödbetshummus/fetaost 95kr
-Våffla med vispad grädde och hemkokt drottningssylt 50kr

Kakkylen uppladdad med smarriga kakor 

Är ni ett sällskap på mer än 8 personer så får ni gärna boka bord innan. 
Mindre sällskap behöver inte boka bord innan. 

___________________________________________________