Vi bakar och lagar all mat och kakor från grunden med naturliga och ekologiska råvaror.
Vårt mål är att i den mån det går använda råvaror från gården eller från producenter i närområdet.
Köttet är alltid från gården och likaså potatisen.
Sommarmeny 2022
-Sollidens isterband, potatissallad med dillvinägrett, picklade grönsaker och rödbetschutney (mjölkfri)
-BBQ-marinerad fläskytterfilé, rostad potatissallad med bakade grönsaker, hemslagen bearnaisesås och rabarberchutney (mjölkfri)
-Ostpaj med skagenröra, grönsallad, bröd och smör (går att få veg.)
-Torpets Caesarsallad med varmrökt lax och färskpotatis. Toppad med bacon och krutonger (går att få glutenfri)
-Potatisvåffla (skagenröra / salami & brie / rödbetshummus & fetaost)
-Våffla med vispad grädde och hemkokt drottningssylt
*Barnportion*
-Sollidens falu med makaroner, rårivna morötter och ketchup
*Smörgåsar*
-Gyroswrap med vår egna gyros, sallad och vitlöksdressing
-Köttbullesmörgås med hemgjorda köttbullar
-Falu & stekt ägg på Sollidens egna falu
Kakkylen uppladdad med smarriga kakor och även kulglass från Sänkdalen
Är ni ett sällskap på mer än 8 personer så får ni gärna boka bord innan.
Mindre sällskap behöver inte boka bord innan.
___________________________________________________
Vi har fullständiga alkoholrättigheter för vin, öl och sprit